První diváci už Čtyřlístku odrůstají, sedadla čekají na nové

První diváci už Čtyřlístku odrůstají, sedadla čekají na nové
ilustrační foto nesvadba.cz

 

Michal k snídani s oblíbeným Michalem Nesvadbou, Cesta do pravěku Městského divadla Zlín, Nezbedná pohádka Slováckého divadla Uherské Hradiště a Zahrada pražského divadla Krapet - to jsou čtyři představení, které Městské divadlo v Prostějově uvede v příští sezóně v předplatném pro děti a rodiče Čtyřlístek. 

„Čtyřlístková představení hrajeme vždy v sobotu nebo neděli. Je to ideální příležitost prožít v divadle krásné společné rodinné okamžiky,“ prohlásila ředitelka divadla Jana Maršálková s tím, že první diváci už předplatnému odrůstají a uvolnila se tak i velmi hezká místa v předních řadách.

Předplatné pro děti a jejich doprovod vstupuje do šesté sezóny, pohádková představení zhlédlo za tu dobu víc než deset tisíc diváků. Hosty Čtyřlístku byli v Prostějově Michal Nesvadba nebo Magda Reifová, které děti důvěrně znají z televizní Kouzelné školky nebo světově uznávané Divadlo Spejbla a Hurvínka. Potlesk vděčného publika sklízela pravidelně divadla z Olomouce, Zlína, Uherského Hradiště, Ostravy, Českého Těšína i divadla orientovaná výlučně na tvorbu pro děti a mládež – Drak Hradec Králové či Naivní divadlo Liberec.

(eze) 

Poslat nový komentář