Guláš, zábava i charita. Už zítra v Kolářových sadech!

Guláš, zábava i charita. Už zítra v Kolářových sadech!
ilustrační foto plakát

Loňský pilotní ročník soutěže ve vaření kotlíkových gulášů sklidil u prostějovské veřejnosti velmi kladný ohlas. Organizátoři proto chystají další setkání gulášových mágů, které se uskuteční již zítra, v sobotu 4. června, v Kolářových sadech v Prostějově. Veškerý výtěžek z akce poputuje na transparentní účty zřízené u Komerční banky Prostějov, které založil Okrašlovací spolek města Prostějova pro Zdeňku Kotyzovou a Davídka Vítka.

Festival pořádá  Okrašlovací spolek města Prostějova a majitel Maďarských specialit Jiří Petricius pod záštitou Zdravého města Prostějov.

Zábavné odpoledne pro rodiče a děti vypukne od 13 hodin. Dospělí budou soutěžit ve vaření kotlíkových gulášů, děti si užijí na skákacím hradu, malováním obrázků na obličej či při aktivitách městské policie. “Na programu je rovněž vystoupení kaskadérů z  organizace Mapaj Přerov, Teddy od Princezny představí králíčky, s Veronikou si můžete zatančit zumbu, prohlédnout si výstroj a výzbroj francouzského vojáka z období napoleonských válek, podívat se na vystoupení taneční skupiny The Cheers a pohlédnout si naleštěné stroje motorkářů,“ vyjmenovali pořadatelé. Soutěž gulášů bude vyhodnocena kolem páté odpoledne, následovat bude volná zábava.  

„Vstupné je dobrovolné, výtěžek akce bude věnován Zdeničce Kotyzové a Davídku Vítkovi ze Ptení,“ dodala předsedkyně Okrašlovacího spolku Milada Sokolová s tím, že na loňském pilotním ročníku se na dobročinné účely vybralo přes 20 tisíc korun. Takže neváhejte a udělejte si zítra odpoledne čas. Potěšíte své smysly a ještě uděláte něco pro dobrou věc! (ber) 

Poslat nový komentář