Šarmantní ženy na zámku aneb charitativní FashionDRINK

Šarmantní ženy na zámku aneb charitativní FashionDRINK
ilustrační foto plakát

Zámek Plumlov připravuje v rámci programu hodnotných kulturních aktivit v Olomouckém kraji dne 18.6.2016 v šestnáct hodin netradiční akci -ŠARMANTNÍ ŽENY NA ZÁMKU aneb charitativní FashionDRINK.

Jedná se již o pátý ročník oblíbené akce, letos však toto odpoledne bude spojovat nejen krásu žen, módu, hudbu či tanec s krásou nenapodobitelných kulis zámeckých prostor, ale také především přispěje na dobrou věc. Konceptem je totiž charitativní FashionDRINK – míchaný alko/nealko nápoj, jehož výtěžek půjde právě na podporu zámku Plumlov. Čím více se tedy vypije, tím větší částku zámek získá. Záštitu nad touto akcí převzala senátorka Božena Sekaninová.

Hlavním programem bude módní přehlídka naší velmi úspěšné Fashion designerky Marty Musilové. Tváří akce bude Tereza Fajksová – Miss Earth 2012. Akci doprovodí svým krásným zpěvem velmi popupární zpěvák Martin Šafařík - finalista Superstar 2013.

„K vidění bude také mimo jiné taneční módní přehlídka a flamenco show v podání skupinyAires del Sur, účastnící se každoročně festivalu španělské kultury Colores Flamencos v Olomouci, tvůrčí modelová přehlídka studentů SŠDaM, kteří mimo jiné představí také výherní kolekci letošních Doteků Módy, dále akci zpestří taneční ukázka pod vedením Šárky Milarové či již tradiční přehlídka dobových kostýmů. Překvapením programu, jako takový bonbonek, bude pánská módní přehlídka. Na své si tedy příjdou jak dámy, tak i pánové", přidala pozvání jedna z pořadatelek Edita Lachmanová.

Pro návštěvníky bude jako vždy připraveno pohoštění a hodnotná tombola. Akcí bude provázet moderátor Honza Sedláček z Radio Rubi.

Vstupné je 90 korun na osobu – v ceně je drink zdarma. Přijďte si tedy užít tohle netradiční odpoledne a připít na podporu zámku!             

Případná rezervace místenek je možná na tel : Zámek Plumlov + 420 588 882 662 , 773 444 500 + Edita Lachmanová Tel: 732 647 877. (red)

Poslat nový komentář