Reflexy budou křtít jedenácté CD. V Čelčicích a dnes!

Reflexy budou křtít jedenácté CD. V Čelčicích a dnes!
ilustrační foto reflexy

Od prvního října v obchodech s hudbou přibude jedenácté, dlouho očekávané nové CD skupiny Reflexy "Proud mezi námi". Křest se uskuteční v pátek 21. října v kulturním domě v Čelčicích, kde vystoupí i skupina Premier.

První stejnojmenný singl z tohoto alba je evidentně posluchačsky velmi zajímavý, jelikož například jen během prvních pár týdnů jej vidělo přes 100 000 lidí, rádia jej nasazují do standardních rotací a i v hitparádách boduje, například na rádiu Kiss Publikum je stále na prvním místě a to už od jeho uveřejnění od začátku července. Tento romantický duet s finalistkou druhého ročníku populární soutěže Superstar s Alžbětou Kolečkářovou spolu s dalšími novinkami Reflexy představí premiérově právě v Čelčicích. 

Reflexy doposud vydaly devět řadových alb a dvoj CD s největšími hity shrnujícími dvacet let na scéně. Ročně odehrají více než 150 koncertů a festivalů po celé ČR. 

Vstupné na akci bude jen 130 Kč, krom hudebně-pěvecké show se lidé mohou těšit i na vychytané služby na barech, akční drinky, nezištný svoz a rozvoz. 

Shlédněte i "zvací" video níže. (red)

See video

Poslat nový komentář