Již příští neděli: Dnes tančí a hrají!

Již příští neděli: Dnes tančí a hrají!
ilustrační foto
Další fotky: 
Již příští neděli: Dnes tančí a hrají!

V neděli 12. února se již popáté představí v Městském divadle v Prostějově tanečníci Základní umělecké školy Vladimíra Ambrose v rámci večera nazvaném ,,Dnes tančí a hrají".

Žáci pod vedením učitelky a choreografky Pavly Krieger Jahodové představí od 17 hodin čtrnáct choreografií inspirovaných historií. Zazní hity swingu, rock´n´rollu, diska, Beatles, ale i W. A. Mozarta nebo P. I. Čajkovského.

,,Dnes tančí" je první ze tří velkých programů připravovaných v letošním školním roce a uvidíme v něm všechny žáky tanečního oboru i taneční soubory, které na škole působí. Poprvé budou v divadle vystupovat i šikovné nejmladší děti z 1. a 2. ročníků, pro které vybrala Pavla Krieger Jahodová těžší hudební předlohu.

Každoročně se v programu ,,DNES TANČÍ" objevuje i taneční host. Letos ovšem byli do rolí hostů, moderátorů i bavičů nominováni domácí studenti z literárně dramatického oboru ZUŠ V. A., a to Tomáš Chudoba a Matěj Snášel ze třídy Jany Turčanové. Zpestří tak velkou taneční podívanou plnou malých mistrných kousků, která je pro návštěvníky připravena. Vstupenky jsou k zakoupení v předprodeji Městského divadla v Prostějově. (dv)

 

Poslat nový komentář