Divadlo obnovilo prodej předplatného na příští sezónu

Divadlo obnovilo prodej předplatného na příští sezónu
ilustrační foto FDB.cz

Prodej předplatného pro čtyři divadelní skupiny, koncertní abonmá, dětské předplatné Čtyřlístek a scénické čtení LiStOVáNí obnovilo po prázdninové přestávce Městské divadlo v Prostějově.

„Rezervace sedadel pro současné abonenty skončila v červenci, nyní jsou uvolněná místa k dispozici všem zájemcům,“ uvedla ředitelka divadla Jana Maršálková s tím, že prodej abonmá skončí 7. září.

Propagační materiály s informacemi o chystané sezóně jsou k dispozici v pokladně divadla a informačním centru, které sídlí v pernštýnském zámku.

Vzhledem k tomu, že Prostějov nemá vlastní soubor, je nabídka sestavena jako vždy z hostujících divadel. Z pražských scén se diváci mohou těšit na Dejvické divadlo, Divadlo v Dlouhé, Divadlo Na Jezerce, Divadlo Kalich, Divadlo Ungelt, Agenturu Harlekýn a další. „Do nabídky zařazujeme pravidelně také nejlepší oblastní divadla,“ prohlásila Maršálková a dodala, že ve výčtu nebude chybět Moravské divadlo Olomouc, Slezské divadlo Opava, Divadlo Antonína Dvořáka Příbram, Městská divadla v Brně a Mladé Boleslavi, Východočeské divadlo Pardubice, Slovácké divadlo Uherské Hradiště či Klicperovo divadlo Hradec Králové.  „Do příští sezóny se nám podařilo získat i mimořádného hosta – Národní divadlo Brno,“ prozradila ředitelka Maršálková. (red)

Poslat nový komentář