Sedmý ples Pomáháme tancem se blíží!

Sedmý ples Pomáháme tancem se blíží!
ilustrační foto Pomáháme tancem

Jednou z prvních akcí nadcházející plesové sezóny bude další ročník již tradičního charitativního plesu Pomáháme tancem. Stejně jako v předchozích letech poputuju výtěžek žákům ZŠ speciální na Tetíně a MŠ speciální na Mozartově. Ples se koná v sobotu 13. ledna ve Společenském domě v Prostějově.

„I v tomto roce se mají návštěvníci rozhodně na co těšit,“ láká Tomáš Lázna, předseda spolku Pomáháme tancem. „O zábavu na tanečním parketu se postará oblíbená kapela Gibon. V rámci doprovodného programu se představí taneční seskupení TS Free Dance a Buď ZUŠ. Návštěvníci nebudou ani letos ochuzeni o Pole dance v podání Defi z olomouckého studia Apokalips. Novinkou tohoto ročníku je Bike trial show, o kterou se postará osminásobný mistr světa.“

Díky loňskému výtěžku ve výši 115 tisíc korun se povedlo po celý rok financovat žákům speciálních škol nadstandardní terapie. „Konkrétně se jedná o canisterapii a hipoterapii, do které jsou zapojeni speciálně vycvičení psi, respektive koně. Pravidelně se děti účastní také muzikoterapie, kde se seznamují s tradičními hudebními nástroji domorodých kmenů,“ upřesnila pořadatelka plesu Tereza Dokládalová.

Vstupenky na akci je možné zakoupit v předprodeji za zvýhodněnou cenu 200 Kč, studentské dokonce jen za 150 Kč. Seznam předprodejních míst naleznete na webu www.charitativniples.cz. Kromě návštěvy plesu můžete děti podpořit také věnováním ceny do tomboly nebo zakoupením charitativní placky v kavárně Prostor na Úprkově ulici.

Záštitu nad akcí převzala jako v minulých letech Milada Sokolová, předsedkyně Okrašlovacího spolku města Prostějova. (red)

 

Poslat nový komentář