Máme pro vás volňásky na ples ve velkém stylu! The Ples se blíží!

Máme pro vás volňásky na ples ve velkém stylu! The Ples se blíží!
ilustrační foto

Nezapomenutelný večer plný hudby a tance, nevšední gastronomický zážitek i bohatý doprovodný program vám přinese Ples benátského stylu, který se koná v pátek 9. února 2018 na Výstavišti Flora Olomouc. 

Lístky na tento Ples můžete nakoupit na e-shopu ticket.rpsc.cz. Na výběr máte ze tří variant. „Pro každého, kdo chce být součástí tohoto výjimečného večera, máme lístek v hodnotě 750 Kč s možností vybrat si stůl. Pokud si však chcete tento večer užít více než naplno a v luxusu, potom pro vás bude tím nejlepším řešením VIP vstupné za 1 190 Kč, ke kterému dostanete profesionální obsluhu u stolu, přístup do VIP salonku a na vyhřívanou terasu i mnoho dalšího,“ prozrazují organizátoři Plesu. Třetí variantou jsou lístky za 450 Kč, jež jsou bez místa k sezení. Na stránkách plesu www.theples.cz najdete již nyní celý program a mnoho užitečných typů. Pomůžeme Vám vybrat i masku.

Během večera plného překvapení se můžete těšit na světovou premiéru nevšední moderátorské dvojice, krásnou nevídanou uvítací atmosféru či neobvyklý poutavý a unikátní doprovodný program. A to není zdaleka vše! Na každého návštěvníka čeká mnoho hodnotných dárků, které si odnese domů. V průběhu večera také proběhne speciální tombola, jež výtěžek z prodeje lístků půjde na dobročinné účely. Těšit se můžete na půlnoční překvapení či ohňostroj, který jste na plese ještě neviděli! Všechny novinky budeme postupně představovat, takže sledujte nás na FCB, na stránce se vše říkajícím názvem – Ples.

„Večerem bude provázet swingový orchestr Moravia Big Band, za jehož doprovodu vystoupí jedna z nejtalentovanějších českých zpěvaček současnosti Dasha či velmi talentovaný a známý zpěvák Ondřej Ruml“, odtajnil hlavní organizátor Plesu Roman Štěpánek. A to pořád není vše. Jedno z nejlepších moravských hudebních těles doprovodí skvělé smyčcové kvarteto a velký smíšený pěvecký soubor. Organizátoři tak připravili unikátní mix zaručující skvělou taneční atmosféru pro všechny plesové fanoušky.

Jedinečnou olomouckou premiéru zažijete ve speciálním gastronomickém zážitku v podobě výtečného tříchodového menu podávaného po celý večer. A ještě navíc ke každému jídlu vám odborníci napárují vhodný drink.

Charitativním partnerem tomboly je Tyflocentrum Olomouc, o.p.s. podporuje nevidomé, poskytuje registrované sociální služby a doplňkové služby pro zrakově postižené. Pomáhá jim také najít práci a uplatnění. Má sídlo a pobočky v Olomouci, Prostějově, Přerově, Šumperku. Součástí je i sociální podnik Ergones, kde lidé se zrakovým postižením provozují keramickou dílnu, reklamní potisky či výuku cizích jazyků pro veřejnost.

Tento unikátní Ples se bude konat v rámci třídenních oslav Olomouckého masopustu, které lidem ve městě připomenou krásu takřka zapomenutých tradic tohoto svátku. A protože symbolem masopustu jsou hlavně masky, symbolem tohoto plesu jsou právě ony – konkrétně ty překrásné masky v benátském stylu, které si můžete zakoupit také již brzy v předprodeji na ticket.rpsc.cz.

A Prostějovské novinky vám přináší jedinečnou příležitost vyhrát čtyři vstupenky na sezení na The Ples, který se bude konat v pátek 9. února na Výstavišti Flora Olomouc. Stačí odpovědět na jednoduchou soutěžní otázku, a to na e-mail redakce@pvnovinky.cz do 7. února do 12:00 hodin. Více informací o Plese se dozvíte na webové adrese www.theples.cz nebo na FB @The Ples. A pokud náhodou nevyhrajete, nezoufejte. Vstupenky můžete zakoupit on-line nyní se speciální nabídkou na adrese ticket.rpsc.cz nebo v Informačním centru Olomouc.

Soutěžní otázka: Kolik vstupenek na The Ples si musíte zakoupit, abyste dostali jednu zdarma? (red)

 

 

Poslat nový komentář