Hlaste děti na Filmový tábor Sobotín!

Hlaste děti na Filmový tábor Sobotín!
ilustrační foto plakát

Již po čtvrté pořádá Gymnázium J. Wolkera Prostějov, ve spolupráci s Městskou knihovnou Prostějov a Divadlem Point, Filmový tábor Sobotín. Uskuteční se od 30. července do 11. srpna a děti ve věku od 10 do 17 let na něj již můžete přihlašovat.

Tábor je zaměřen na umění v oblasti filmu, divadla, hudby a výtvarného umění. Jednotlivé obory vedou kvalifikovaní pedagogičtí odborníci ve svých samostatných dílnách. Výsledky dílen jsou spojeny do společných projektů, které jsou každoročně prezentovány na závěr pobytu, dále ve slavnostní premiéře v Prostějově a při nejrůznějších příležitostech (festivaly, přehlídky, reprezentační akce aj.) doma i v zahraničí. Tábor patří ve své sféře ke špičce v České republice. V současnosti je vyhledávanou letní aktivitou pro děti a mládež z celé republiky.

Ubytování je zajištěno v areálu letního tábora ZO OS KOVO Železárny Prostějov v Sobotíně u Šumperka. Chatky po 4 – 5. Strava: 5x denně a pitný režim.

Místo na tábor je možné rezervovat na https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSePoSnAt_6dEqvJ52oKwWkBbnjArE2lKL1Q6lQ5vY3Rgr8pWA/viewform, avšak i tak bude vyžadována vyplněná přihláška, a to do 30. dubna. Přihláška je ke stažení na http://www.divadlopoint.cz/userFiles/prihlaska2018.pdf. Tu je nutné zaslat nebo doručit na adresu Gymnázia J. Wolkera, Kollárova 3, 796 01 Prostějov. (red)

 

Poslat nový komentář