Velikonoce na zámku Plumlov budou ve znamení komediantů a dráteníků

Velikonoce na zámku Plumlov budou ve znamení komediantů a dráteníků
ilustrační foto

Ve dnech 31. března až 1. dubna 2018 se uskuteční na zámku Plumlov u Prostějova oblíbená akce Drátenický jarmark s Komedianty na káře.

Po tři dny, v době od 9.15 do 17.30 hodin, se o zábavu postará elitní mušketýrský regiment CORPORAL, který patří k nejlepším skupinám, které jsou zaměřeny na Válku Třicetiletou. Ve 13 hodin se uskuteční bitva s ukázkou střelby a bojového umění. Děti i dospělí budou mít možnost vyzkoušet si práci na hrnčířském kruhu, nebo se podívat na ukázky drátování.

Na správný jarmark patřili také kejklíři. "Komedianti na káře se pochlubí skvělou kejklířskou show Kdo s koho. Děti se mohou těšit na novou kejklířskou pohádku Kramáři. Dále pak vystoupí divadelní a šermířská společnost Divadlo bez střechy a zlatým hřebem akce bude nezapomenutelná komedie Prokleté dědictví. Milovníci historie se také mohou každou půl hodinu těšit na prohlídku zámku Plumlov s průvodcem. Návštěvníci akce budou mít také mimořádnou příležitost projít pohádkové sklepy středověkého hradu," přidala k pozvání Lenka Rotterová, předsedkyně pořádajícího spolku Zatracený regiment. Čtěte pozorně, budeme soutěžit o vstupenky! (ber)

Poslat nový komentář