Cenu Olomouckého kraje v oblasti kultury obdržela sbormistryně prostějovských Proměn!

Cenu Olomouckého kraje v oblasti kultury obdržela sbormistryně prostějovských Proměn!
Foto Tomáš Dohnal
Další fotky: 
Cenu Olomouckého kraje v oblasti kultury obdržela sbormistryně prostějovských Proměn!

Zastupitelstvo Olomouckého kraje schválilo na svém posledním zasedání návrhy na udělení Cen Olomouckého kraje za přínos v oblasti kultury za rok 2017. V kategorii Cena za výjimečný počin roku v oblasti umění - Hudba byla ve čtvrtek večer v Městském divadle v Prostějově oceněna sbormistryně prostějovského sboru Proměny Lenka Dohnalová. 

Návrhy na udělení Cen OK mohly předkládat fyzické a právnické osoby v období od 1. 1. 2018 do 31. 1. 2018, kraj obdržel ve všech kategoriích 96 návrhů na ocenění, z nichž vzešlo 88 nominací.

Hodnotící komise přihlédla především k významu osobnosti nebo realizovaného počinu v celostátním měřítku, k oceněním, které získala osobnost nebo počin ve sledovaném období, ohlasu veřejnosti na realizované aktivity, trvalosti přínosu jednotlivých aktivit a vazbě osobnosti nebo aktivity na Olomoucký kraj.

Cenu za výjimečný počin roku v oblasti umění - hudby si odnesla Lenka Dohnalová. Je olomouckou pedagožkou a sbormistryní. V současné době je sbormistryní tří pěveckých těles, se kterými koncertuje nejen v Olomouci a Prostějově, ale také v dalších městech kraje a celé republiky. Gratulujeme! (red)

Komentáře

PV novinky a PV večerník jsou ultra proProstějovsky zaměřené! Žádné negativní zprávy jen pozitiva a když se obrovské průsery provalí v celostátním periodiku je ticho popěšině. Stejně tak se chová hloupý neschopný nevzdělaný a "nezávislý" žurnalista Šverdík z IDnes, a netuší, že si sere do vlastní kapsy.

Abychom se po uveřejnění informací nedočkali kritiky, že to naprosto nesouvisí s Prostějovem a Prostějovskem, když se nejedná o Prostějovany ani o souvislost s Prostějovem. Už nevíme a netroufáme si tvrdit, co je správně...

A co další ocenění,ti si zveřejnění nezaslouží????

Poslat nový komentář