Promo za 200 tisíc korun a titul Objev roku Radia Haná už je na dosah!

Promo za 200 tisíc korun a titul Objev roku Radia Haná už je na dosah!
ilustrační foto

Radio Haná, studio TA musica a kapela O5 a Radeček představují finálové hvězdy soutěže Objev roku Radia Haná aneb Hledáme nové Radečky. Kdo vyhraje promo v hodnotě 200 000 pro svou talentovanou kapelu už je nyní jen ve vašich rukou!

Z ohromného množství přihlášek, které přišly do soutěže, porota vybrala tři jedinečné mladé talenty. Ve složení Marek Berger (programový ředitel Radia Haná), Daniel Kašpar (hudební producent a majitel studia TA musica) a Ondřej Polák (basák a autor hitů skupiny O5 a Radeček) se shodla na těchto kapelách:

● Emplane - V roce 2014 se schází v Břeclavi a členy jsou zpěvák Domas, kytarista Jáchym, kytarista a doprovodný zpěvák Kuba, basák Keli a bubeník Michal.

● Onmy - Mladá kapela z Kroměříže, která začala hrát před dvěma lety a skládá se ze 6 členů.

● Hra’n’ice - Nejmladšímu členovi skupiny z Hranic je 17 a nejstaršímu 26 let. Takřka všichni jsou studenti gymnázia.

Ukázky tvorby trojice talentů si můžete poslechnout na webu www.radiohana.cz. Na webu Radia Haná také hlasujte pro tu nejlepší z nich a pomozte jí vstoupit do světa šoubysnysu!

Jen té, která od vás získá nejvíc hlasů, bude patřit promo v hodnotě 200 000 korun, které jí pomůže v cestě na vrcholy hudebních žebříčků. Hlasujte pro Objev roku Radia Haná už teď na webu www.radiohana.cz.

(Zdroj Rádio Haná)

Poslat nový komentář