Charitativní FASHIONSHOW pro zámek Plumlov se rozjede již dnes!

Charitativní FASHIONSHOW pro zámek Plumlov se rozjede již dnes!
ilustrační foto

Zámek Plumlov bude i letos patřit módě, eleganci, šarmantním ženám i mužům. V sobotu 9. června v 16 hodin zde proběhne netradiční akce Charitativní FASHIONSHOW, pořádaná v rámci programu hodnotných kulturních aktivit v Olomouckém kraji. Záštitu převzala senátorka za Olomoucký kraj Božena Sekaninová.

Jedná se již o sedmý ročník oblíbené akce právě zde na zámku. Nově je v letošním roce spojena s druhou velkou akcí, která byla již úspěšná v Moravském městě Litovel. GFS spojuje nejen krásu žen, módu, hudbu či tanec s krásou nenapodobitelných kulis zámeckých prostor, ale také především podporuje naši regionální památku a dominantu – zámek Plumlov. Všichni účinkující a významné osobnosti tedy svou účastí podporují tuto dobrou myšlenku a pomáhají tak zvýšit finanční výtěžek pro plumlovský zámek.

Hlavním programem bude již tradičně módní přehlídka naší velmi úspěšné Fashion Designerky Marty Musilové, která nám představí to nejnovější ze svých kolekcí a chystá si pro nás opět speciální překvapení. Můžeme se těšit na úžasné modely nositelné pro každou příležitost, v každém věku a ještě si udělat jedinečnou radost, odnést si domů něco nového do svého šatníku. „Spolupráce s paní Musilovou navazuje na úspěšnost předešlých ročníků, obě nás spojuje totiž především nadšení pro dobrou věc a srdcová záležitost - plumlovský zámek,“ říká pořadatelka Edita Lachmanová.

Tradiční přehlídka dobových kostýmů bude letos v duchu období oslavující letošní výročí první republiky, kdy návštěvníci nakouknou trochu do moderny a tzv. twenties, tedy doby charlestonu a jazzu, a u nás ještě doznívající secese. Součástí programu bude take tvůrčí a modelová přehlídka studentů školy Artecon.

Na návštěvníky bude čekat jako vždy bohatý doprovodný program, ať již v podobě tanečního či hudebního vystoupení. Pozvání přijala známá operní pěvkyně Tereza Mátlová. Akci moderuje herečka a zpěvačka Dagmar Zázvůrková, kterou můžete znát například z filmu Jak básníci čekají na zázrak, seriálu Modrý kód, Na vodě nebo Ohnivý kuře.

Akce se bude konat na nádvoří zámku či případně ve svatebním sále. (red)

Poslat nový komentář