Multižánrový festival Pod Lipami již v sobotu!

Multižánrový festival Pod Lipami již v sobotu!
ilustrační foto plakát

Multižánrový festival Pod Lipami se uskuteční 23.6.2018 v zahradě ČCE v Kollárově 6 v Prostějově. Nabízí nejen propojení alternativních hudebních stylů a další kultury, ale také příjemnou letní atmosféru ve stínu lip. Festival se koná již po sedmé a svým výdělkem opět podpoří neziskovou organizaci.

Festival Pod Lipami si klade za cíl obsáhnout co nejrozmanitější škálu žánrů současné produkce české scény a představit tak návštěvníkům nekomerční, alternativní a kvalitní hudební styly. 

Kromě hlavní hudební stage proběhne letos i koncert artificiální hudby, divadelní představení, graffiti/art jam, výstava fotografií, tvořivý koutek pro děti a další doprovodný program. "Na letošním festivalu se budete moci těšit např. na Killie&Krankie (experimental electronic), Wunder Bar Band (funk-acoustic), Acute Dose (alternative-pop), Marek Soldán (kytara)," vypočítal za organizátory Daniel Marek. 

V letošním roce bude výtěžek festivalu věnován na podporu programu Ochrana velkých šelem v Hnutí Duha, jehož cílem je ochrana šelem v CHKO Beskydy. (red)

Poslat nový komentář