Vyzkoušejte e-knihy, nabízí prostějovská knihovna

Vyzkoušejte e-knihy, nabízí prostějovská knihovna
Ilustarční foto svetandroida.cz

Ve vašem tabletu nebo čtečce si s sebou můžete přivézt desítky knih a vybrat si až na místě podle nálady. Prostějovská knihovna nabízí svým čtenářům k vypůjčení více než 6000 titulů elektronických knih.

"Výhodou je, že si můžete půjčit i bestsellery, které jsou v knihovně aktuálně rozpůjčované. Na své si přijdou i děti a dospívající. Půjčování e-knih probíhá jednoduše. Stačí si je objednat přes on-line katalog knihovny a následně stáhnout z portálu www.ereading.cz. Pro registrované čtenáře je půjčení zcela zdarma. Současně můžete mít vypůjčené nejvíced dva tituly. Na jejich přečtení máte 31 dní. Vracení probíhá automaticky, po uplynutí výpůjční lhůty se knihy znepřístupní," uvedl ředitel Městské knihovny Prostějov Aleš Procházka. 

Podrobnosti a názorný návod najdete na adrese www.knihovnapv.cz/e-knihy. Případné dotazy pracovníci knihovny rádi zodpoví e-mailem (sluzby@knihovnapv.cz) nebo osobně v knihovně. Dalších 300 knih ke stažení na neomezeně dlouhou dobu jsou na stránkách Městské knihovny v Praze: www.mlp.cz/cz/projekty/on-line-projekty.(red)

 

Poslat nový komentář