Divadlo pokračuje v prodeji předplatného na příští sezonu

Divadlo pokračuje v prodeji předplatného na příští sezonu
ilustrační foto

Do 6. září si mohou zájemci vybírat abonmá čtyř divadelních skupin, koncertní abonmá, dětské předplatné Čtyřlístek a scénické čtení LiStOVáNí.

Dětské předplatné Čtyřlístek má k dispozici krásná místa a je vhodné pro děti již od čtyř let. Prvním titulem, který Čtyřlístek nabízí, je Hurvínkova cesta do Tramtárie. DIVADLO SPEJBLA A HURVÍNKA se vrací do Prostějova 6. října 2018.

Pro prodej předplatného se pokladna uzavře ve čtvrtek 6. září 2018. A následně v pondělí 10. září 2018 se otevře pro zájemce o vstupenky na představení a koncerty.

Říjnová nabídka je opravdu bohatá. Prostějovský divák může shlédnout díla klasická, třeba Maryšu z DIVADLA PETRA BEZRUČE OSTRAVA, ale i komediální, třeba Kutloch aneb i muži mají své dny, kterou uvádí STUDIO DVA DIVADLO PRAHA.Projekt scénického čtení LiStOVáNí.cz. začne v přednáškovém sále 25. října. První kniha, se kterou budeme seznámeni, se jmenuje Svatá Barbora. A bude přítomen i autor knihy Marek Šindelka.Milovníky vážné hudby jistě nadchne 15. října 2018 světoznámé KLAVÍRNÍ DUO SCHIAVO – MARCHEGIANI z Itálie.Vstupenky si můžete zakoupit v předprodeji, který rozšířil svou otevírací dobu. Vchod do pokladny je z terasy Národního domu.

(Zdroj Městské divadlo Prostějov)

Poslat nový komentář