Největší devadesátková párty Dance Sensation se na Hanou vrátí již tuto sobotu!

Největší devadesátková párty Dance Sensation se na Hanou vrátí již tuto sobotu!
ilustrační foto

V zajetí těch nejlepších hitů 90. let a přelomu milénia – přesně tak se budete cítit i na letošním ročníku Dance Sensation, který proběhne v sobotu 13. října v olomouckém S-Klubu. 

A speciální hosté, kteří přijedou, vás zaručeně dostanou. Brány, které nás zavedou zpět do 90. let se otevírají ve 20 hodin. „Hlavní hvězdou téhle taneční párty je E-ROTIC. Těšit se můžete na ty největší pecky nejen z jejich prvního alba Sex Affairs z roku 1995. Kromě toho budete mít šanci vidět naživo i českou dance-popovou skupinu Verona,” láká na vystoupení oblíbených hudebních hvězd ředitel pořádající agentury Forsberg Marek Berger. 

Fenomenální devadesátková párty ale koncerty skupin E-ROTIC a Verona ani zdaleka nekončí. Vaše boky v rytmu 90. let rozhýbou tím nejlepším hudebním výběrem také exkluzivní Dj´s – mezi nimi např. DJ P. M. C., LEGENDARY DJ PRŮŠA, DJ DIXENT či DJ ROMAN PACHTA. Nejen díky tomu slibuje Dance Sensation skvělou zábavu plnou tance po celý večer i noc.

Vstupenky kupujte buď na www.ticketstream.cz nebo v BOWLAND bowling center v Galerii Šantovka v Olomouci za zvýhodněných 349 Kč. Na místě pak budou k mání za 399 Kč. stupenky kupujte buď na www.ticketstream.cznebo v BOWLAND bowling center v Galerii Šantovka v Olomouci za zvýhodněných 349 Kč. Na místě pak budou k mání za 399 Kč. (red)

Poslat nový komentář