Charitativní ples se blíží. Již poosmé!

Charitativní ples se blíží. Již poosmé!
ilustrační foto Pomáháme tancem

Jednou z prvních akcí nadcházející plesové sezóny bude již tradičně další ročník úspěšného charitativního plesu Pomáháme tancem. Již poosmé se 12. ledna ve Společenském domě sejdou příznivci tance, kteří svou účastí přispějí žákům speciálních škol.

„Věřím, že návštěvníci se mohou opět těšit na vydařenou akci,“ sdělil Tomáš Lázna, předseda spolku Pomáháme tancem. „V plánu je řada novinek, tou nejzásadnější je kapela HTK Band, na kterou máme velmi dobré reference, a myslím, že návštěvníky nezklame. V rámci doprovodného programu se můžete těšit jak na tradiční účinkující, tedy taneční uskupení TS Free Dance a Buď ZUŠ, chybět nebude ani Defi z olomouckého studia Apokalips se svým Pole Dance. Nově se objeví gymnastická show Rusted Monsters a vrátit by se měly ukázky standardních tanců.“

Výtěžek z plesu poputuje do MŠ speciální na Mozartově, ZŠ speciální na Tetíně a ZŠ praktické na Komenského. Stejně jako v minulých létech pomůžou peníze k realizace nadstandardních terapií pro žáky těchto škol. „Jsme rádi za to, jak spolupráce se spolkem Pomáháme tancem dlouhodobě funguje. S terapiemi jsou spokojené jak děti, tak jejich rodiče,“ pochvaluje si Pavlína Jedličková, ředitelka SŠ, ZŠ a MŠ Prostějov, Komenského 10.

Tematické zaměření plesu prozradila pořadatelka Tereza Dokládalová: „Jelikož se ples bude konat krátce po oslavách 100. výročí Československa, rozhodli jsme se jeho prostřednictvím zavzpomínat na první republiku v Prostějově. Formou výzdoby a ve vstupech moderátorů plánujeme připomenout, co se v našem městě před 100 lety dělo.“

Vstupenky na akci lze zakoupit v Pizzerii U Hradeb na Školní 16 a v kavárně Prostor na Úprkově 7. Cena lístku v předprodeji je 250 Kč, pro studenty jen 200 Kč. „Letos nás překvapil nebývalý zájem, za krátkou dobu byly obsazeny všechny stoly. Míst na stání je ale zatím dostatek,“ dodává spokojeně Lázna.

Záštitu nad akcí opět převzala Milada Sokolová, náměstkyně primátora Statutárního města Prostějova. (red)

 

Poslat nový komentář