Představujeme hvězdu letošní Miss Michala Šepse

Představujeme hvězdu letošní Miss Michala Šepse

Ještě do 5. listopadu máte možnost přihlásit se do soutěže Miss středních škol Prostějov 2011. Své přihlášky můžete posílat na e-mailovou adresu missprostejov@gmail.com s těmito údaji: jméno, název školy, fotografie v elektronické podobě a číslo mobilu jako kontaktní spojení.

Jak jsme vás již informovali, finálový večer se uskuteční 2. prosince od 19 hodin ve Společenském domě. Hlavní hvězdou bude zpěvák Michal Šeps, který oslaví 4. prosince sedmnáctiny. Je známý svou účastí v televizní soutěži Česko Slovenská Superstar. V této soutěži se probojoval až do finále, ve kterém prohrál se slovenským zpěvákem Lukášem Adamcem a Gabrielou Gunčíkovou. Přesto byl bezesporu nejvýraznější osobností letošní Česko Slovenské SuperStar
Mezi jeho oblíbený hudební žánr patří styl reggae, sám se považuje za rastamana. Rastafariánství je náboženské hnutí pocházející z Jamajky kombinuje především prvky židovství a křesťanství, částečně islámu a dalších (např. animistických) věr. Zatímco praví rastamani odmítají jíst maso, Michal si ho odepřít nedokáže, zákaz pití alkoholu je mu ale vlatní, striktně nepije. Jamajské náboženství mu je sympatické především tím, že jeho vyznavači jsou velcí pohodáři. Sám o sobě totiž říká, že je flegmatik. Mezi jeho koníčky patří lyžování, jízda na kole, plavání a fotbal. Nesnáší prý hory, turistiku, kolotoče a muzea.

Last minute soutěž stále probíhá! Přihlaste svoji dívku nebo kamarádku, a v případě, že se v galavečeru umístí do třetího místa, tedy získá titul Miss nebo vicemiss, vyhrajete tisíc korun! Proces poslání přihlášek je stejný, pouze v e-mailu uveďte vedle přihlašovacích údajů slečny svoje kontaktní údaje.
(red)

Poslat nový komentář