První ročník Prostějovského plesu odjel na jedničku

První ročník Prostějovského plesu odjel na jedničku
Foto Rádio Haná

Až do ranních hodin se bavili hosté prvního ročníku Prostějovského plesu, který v sobotu pořádalo Radio Haná a agentura Forsberg. A tenhle styl plesání se městu v srdci Hané zalíbil - jedlo se, pilo a tančilo do brzkých ranních hodin.

O zábavu měli hosté skutečně postaráno. „To jsme tu v Prostějově ještě neměli. To občerstvení, které tu je pro všechny, je neskutečně lahodné. Moc jsem se těšila na vystoupení Olgy Lounové. Předčila moje očekávání - show plná obrovské energie. Teď s manželem míříme do fotokoutku, ať máme hned i památku na tenhle super ples,“ chválí akci návštěvnice Lenka.

A co lidé na černobílém Prostějovském plese všechno zažili? K tanci i poslechu hrála celý večer sety známých songů v osobitém provedení kapela Kolorez, inspiraci k novým tanečním krokům představili lektoři z Tanečního Studia Tomáše Komendy, jako hlavní hvězda večera zazářila na pódiu i mimo něj charismatická zpěvačka Olga Lounová a celým večerem a afterparty nás provedl DJ a moderátor Radia Haná Lukáš Kobza.

Doprovodný program pak nabídl zážitkový fotokoutek s originálními a stylovými rekvizitami a virtuální realita Alternaut, díky které jsme si mohli např. na vlastní kůži vyzkoušet volný pád ze stého patra mrakodrapu. Součástí této plesové události bylo i vyhlášení nejlepších šatů a účesu večera. Vítězky soutěže si odnesly poukaz na snídani pro dvě osoby v nejlepším NH hotelu na světě - NH Collection Olomouc Congress. A o prestiži této akce svědčí i osobní účast hejtmana Olomouckého kraje Ladislava Oklešťka a primátora města Prostějova Františka Jury.

„Tenhle formát akce jsme do Prostějova přivezli poprvé, ze všech stran sbíráme jen pozitivní ohlasy, takže se Prostějov stoprocentně může těšit na další ročník. My se jej už nemůžeme dočkat, doufám, že vy to máte stejně,“ vyhlíží druhý ročník akce ředitel spolupořádající agentury Forsberg Marek Berger. (red)

Poslat nový komentář