Tip na vánoční dárek. Vstupenky do divadla

Tip na vánoční dárek. Vstupenky do divadla
ilustrační foto

Agentura Mamut pořádá na jaře příštího roku hned dvě divadelní představení. Vstupenky na ně můžete využít třeba jako vánoční dárek. Budeme o ně i soutěžit.

Dne 17. 2. 2020 uvede v Městském divadle Prostějov Ladislava Špačka a Etiketa není věda. Dvouhodinová one man show mistra etikety Ladislava Špačka, ve které shrne vše, co bychom měli znát, abychom se nechovali jako slon v porcelánu. Víte, jak se obléknout do divadla? Které šaty by neměly chybět v žádném dámském šatníku? Jaký je rozdíl mezi šedým a černým oblekem? Umíme se správně představit? Kdo nastupuje první do výtahu?

Na desítky otázek dostanete v pořadu odpovědi. A co víc, budete překvapeni, jak může být etiketa zábavná.

Druhým představením je 24. 5. 2020 hra francouzského dramatika Sébastiena Thiériho Dva nahatý chlapi. Bláznivá komedie kontroverzního francouzského autora, která v současné době slaví v Paříži velké úspěchy. Seriozní advokát, věrný manžel a otec dvou dětí, se jednoho dne probudí nahý v posteli se svým kolegou z práce. Ani jeden netuší, jak se do této situace dostali, manželka jednoho z nich však vymyslí způsob, jak zjistit pravdu. Ale ta je, jak se nakonec ukáže opravdové pravdě hodně vzdálená. Hrají Martin Zounar Martina Randová Martin Kraus Daniela Šinkorová / Michaela Dittrichová. Hrát se bude v KaSCentru. (red)

Poslat nový komentář