Muž a žena coby viníci dopravní nehody. Hádejte, kdo ve srovnání propadl?

Muž a žena coby viníci dopravní nehody. Hádejte, kdo ve srovnání propadl?
ilustrační foto

Jak se v končícím týdnu zachovali dva viníci dopravní nehody, ilustrují zprávy Městské policie Prostějov. Srovnání potvrzuje trend statistik, ženy jsou za volantem ohleduplnější a jak ukazuje konkrétní příklad, také poctivější.

Ve středu před půlnocí řidič při vyjíždění z řady zaparkovaných vozidel několikrát silně narazil do jiného vozu a vesele z místa odjel. Všímavý svědek událost nahlásil na městskou policii a hlídka vyrazila do lokality. Vozidlo spatřila na Anenské ulici, řidič zastavil o ulici dále, na Šmeralově. Při kontrole strážníci zjistili, že dvaadvacetiletý řidič je pod vlivem alkoholu. Nadýchal 0,96 promile a proto strážníci zavolali kolegy z Policie ČR, kteří věc převzali-

Hned na druhý den ráno o půl sedmé ráno zavolala na operační středisko řidička a nahlásila, že při projíždění ulicí poškodila svým autem jiné vozidlo. Žena uvedla, že chtěla za steračem nechat vzkaz s kontaktem na sebe, ale přestala jí psát propisovačka a z důvodu časové tísně musela z místa odjet. Řidička si ani nepamatovala registrační značku poškozeného auta, ale strážníci podle jejího popisu vůz v ulici našli. Majitel vozu byl zkontaktován a o události vyrozuměn.

(red)

Poslat nový komentář