Půtky mezi hokejovými kluby město řešit nebude!

Půtky mezi hokejovými kluby město řešit nebude!
ilustrační foto Domovní správa Prostějov

Rozbroje mezi dlouhodobě fungujícím LHK Jestřábi - mládež a nově vzniklým hokejovým klubem SK Prostějov 1913 město Prostějov řešit nebude. Vedení města to dnes sdělilo na tiskové konferenci.

"Do podobných sporů jsme jako město nikdy nezasahovali. K prakticky stejné situaci došlo mimo jiné u plavců, fotbalistů. I tyto kluby si to musely vyřídit mezi sebou," uvedl náměstek primátorky Pavel Smetana. 

Podle primátorky Aleny Raškové je situace i nadále jasná. "Led je jen jeden, mimo hokejistů se na něj musí dostat krasobruslaři i veřejnost. Musí se prostě domluvit," konstatovala. (ber) 

Komentáře

Už teď víte, že nikoho z vedení SK ve vedení "vašeho" klubu nechcete? Kdo si dovoluje psát za 150 dětí? Ať se zeptá v dorostu nebo v juniorce, kluků co už jsou rozumní. Každý vám řekne na vedení LHK mládež jen špatná slova. Bohužel, jsou to stále hráči tohoto subjektu, takže veřejně to nikdo říci nemůže..

sk 1913 proste čuraci nic jinyho co dodat všecko chcou pojebat

Tak SK 1913 není dlouhodobě fungující, ale s tradici pul roku!!! Navíc nemá dlouhodobý pronájem jako LHK, není možné si založit "klub" bez zázemí!!! Navíc SK 1913 nemá prihlasenou jedinou soutěž pod CSLH a bohužel ani nemůže registrovat hráče pod svůj název!!! V podstatě se jedna o amatéry provozující zájmový kroužek respektive zájmovou činnost stejně jako všichni ostatní kteří si zaplatí hodinu ledu na zimním stadionu...

Jenže je zde menší problém, SK 1913 se domluvit nechce . Jeho cílem je převzetí dlouhodobě fungujícího klubu LHK Jestřábi a sesazení současného vedení. Pokud by se mu toto povedlo , příští rok může 150 rodičů od registrovaných dětí z LHK bojovat zase proti nim , protože už ted víme , že nikoho z SK ve vedení našeho klubu nechceme. Není divu po tom co kolem PV hokeje rozpoutali. Nejsmutnější je , že tady už se vůbec nejedná o ty děti .

Dobrý den. Rád bych věděl proč zmiňujete LHK Jestřábi??? Nemělo by být v článku LHK Jestřábi-mládež??? Pokud zmiňujete SK Prostějov 1913. A ještě bych rád věděl co znamená "fungující" pouze u jednoho klubu???

Poslat nový komentář