Jestřábi hlásí další změny, odchází Antončík, přichází Kajaba

Jestřábi hlásí další změny, odchází Antončík, přichází Kajaba
ilustrační foto

 

Příprava Jestřábům začíná zítra a mimo jiné se jí bude účastnit nová posila týmu z Hané, nejproduktivnější hráč Vsetína v minulé sezóně, René Kajaba, který bude oblékat v příštím roce dres Jestřábů! Naopak tým po ročním působení opustí Šimon Antončík.

Třicet gólů a čtrnáct asistencí v základní části, která čítala čtyřicet čtyři zápasů. To je vizitka vsetínského útočníka Reného Kajaby. Útočník, narozený v roce 1992 tak navíc Jestřábům pomůže splnit pravidlo o ČSLH o mladých hráčích. Odchovanec valašského klubu podepsal smlouvu s roční opcí. Pro Kajabu se bude jednat o první zkušenost s druhou nejvyšší soutěží, vsetínský tým opustil pouze na dva roky, kdy působil v juniorce Třince.

Kádr naopak opustí Šimon Antončík, který si v základní části připsal třicet jedna kanadských bodů, v play-off přidal dalších sedm. Antoníčkovi bylo sice nabídnuto zapojit se do přípravy a bojovat o pozici v týmu, kterou by ovšem neměl jistou, to vysoký útočník odmítl a v Prostějově tak po roce končí. Kam povedou jeho další kroky, známé není.

R. Nemela, student SOŠPO Prostějov

Poslat nový komentář