Víme první: K Jestřábům přichází extraligový hráč!

Víme první: K Jestřábům přichází extraligový hráč!
Lukáš Luňák, zdroj: www.lhkjestrabi.cz

Prostějovští hokejisté posilují a vytváří se opravdu silný tým. Nebude v něm chybět ani hráč s řadou startů v české extralize. 

Již třináctého hráče v pořadí představuje nyní vedení klubu LHK Jestřábi Prostějov. Bez pochyby se v tomto případě jedná vedle brankáře Kociána a Juraje Juríka nejzvučnější jméno, které fanoušci uvidí v nadcházející sezóně. Přichází hráč s 58 starty v extralize, se zkušeností ze zápasu s celkem NHL - New York Rangers a z účasti na pproslulém Spenglerově poháru. Novým jestřábem se totiž stává Lukáš Luňák, který se po pěti letech ve Spartě Praha vrací zpět do svého rodného kraje. Je dobrou vizitkou nového vedení Jestřábů, že takto zkušený hráč nemíří do rodného a prvoligového Olomouce, ale zakotví v kabině Prostějova. „Je to pro mne velká výzva být u zrodu tohoto zajímavého projektu," řekl Lukáš Luňák bezprostředně po svém oficiálním představení. 

Veřme, že nasbírané extraligové zkušenosti prodá syn nového šéfa Jestřábů na prostějovském ledě v boji o postup do první ligy.

Poslat nový komentář