Cenná, i když jen přípravná, výhra nad Přerovem

Cenná, i když jen přípravná, výhra nad Přerovem
foto: www.lhkjestrabi.cz
Další fotky: 
Cenná, i když jen přípravná, výhra nad Přerovem

Hokejová derby Jestřábů s Přerovem jsou vždy svátkem druhé ligy. Tentokrát se Jestřábi se Zubry z Přerova utkali jen v přípravě, ale i tak měl páteční zápas "sousedů" svůj náboj.

Zápas se hrál na hřišti našich soupeřů, ale v hledišti nechyběli nejvěrnější prostějovští fans. Prostějované zápas rozhodli šňůrou, kdy stav z 1:2 otočili na 6:2. Zubři sice v předposlední minutě snížila na konečných 6:3, ale i tak výhra nad věčným rivalem zahřála.

Prostějov zůstává v přípravě stále neporaženým celkem. V úterý by měl na náš stadion zavítat Hodonín, který byl při minulém termínu "nemocný" a musela ho nahradit Břeclav. ta bude našim dalším soupeřem 5. září, ale hrát se bude venku.  

 

HC Zubr Přerov - LHK Jestřábi Prostějov

Branky a nahrávky: 19. Brančík (Haloda), 25. Kudělka (Vlček), 59. Blinka (Pala, Šťastný D.) – 12. Duba (Stejskal, Kryl), 28. Jurík (Luňák, Coufal), 29. Belay (Kučera, Antončík), 32. Kučera (Belay), 41. Černý (Brančík D.), 53. Luňák (Jurík, Coufal) Vyloučení: 8:11 Využití: 2:1 V oslabení: 0:0 Diváci:729 Průběh utkání: 0:1, 2:1, 2:6, 3:6

Poslat nový komentář