Zvykli jste si na čerstvé maso, uzeninu, sýry? Masny v prodejnách Lidl končí!

Zvykli jste si na čerstvé maso, uzeninu, sýry? Masny v prodejnách Lidl končí!
Foto ber

 

Zvykli jste si na čerstvé maso, uzeninu, sýry a další lahůdky, které se v Prostějově prodávaly pod značkou Procházka? Rozlučte se s nimi. Obě provozovny, sídlící v prodejnách Lídl, končí. 

"Prodejna Lidlu se bude rozšiřovat, budou posouvat kasy. Na masnu už nezbude místo," sdělila redakci jedna z prodavaček masny v Újezdu. Podle jejich slov se tak má stát v březnu. Stejně je na tom i druhá provozovna v Anenské ulici.   Pracovnice masen teď trápí otázka, co dál. "Je nás zde sedm, práci jinou nemáme a management se nevyjádřil k tomu, že by provozovnu přesunul," sdělila žena. O odpověď, zda oblíbené řeznictví nalezneme na jiné prostějovské adrese, redakce požádala vedení firmy Procházka. (ber) 

Komentáře

Nebudu tam chodit. Maso je základní potravina.
To už třetí Lidl neotvirejte...

Řetězec Procházka patří pod Agrofert, není to žádná malá místní masna. Žádná škoda.

Nóó jště že jsem si našel práci u jiného zaměstnavatele! To bych dopadl u nějakého Procházky! Byl jsem tam na pohovoru a ihned mi bylo jasné že tudy cesta nepovede.

Ahoj Tomáš M.

Hovno maso!

Mám velmi dobré zkušenosti s masnou v Lidlu, po zrušení této pultovky téměř nebudu mít důvod tam chodit.

 

Tak tady to dopadne, hnus!!!!

Mně naopak bude velmi chybět. Kupuji maso jinde a mám dobrý pocit, když se podívám na astronomické ceny v masně v Lidlu a sám sebe pochválím, jak jsem dobře nakoupil jinde a kolik jsem ušetřitl. Jak to teď budu vědět?? Že by mně chyběla třeba vepřová játra za 65 kaček, když jsem kilo bral v masně jinde za 35,90, tak to tedy ne...

Čerstvé maso? Ha ha, několikrát se mi stalo,že sýry a uzeniny byly prošlé. Sýry zabalené do folie se dvěma lístečky a na nich dva datumy spotřeby - jeden tak tři dny starý a jeden s datem aktuálním. Vůbec mi tato masna v Lidlu chybět nebude.

Poslat nový komentář