Po silnicích se bude prohánět Jezevčík. Bude to Las Vegas, slibuje Šmída

Po silnicích se bude prohánět Jezevčík. Bude to Las Vegas, slibuje Šmída
Foto ber

O limuzíně Meluzíně, patřící Jaromíru Šmídovi ze Seloutek, PvNovinky psaly již několikrát. Dokonce se díky spolupráci redakce s majitelem podařilo šesti vyvoleným zajistit jízdu v tomhle jedinečném autě. Pro milovníky aut, večírků a recese máme novou zprávu. Meluzínin „bratr“vyjede na silnice 16. ledna. „A bude to Las Vegas,“ slibuje Jaroslav Šmída.

Meluzína z rodu Lincolnů se narodila před 23 lety a do Čech připutovala přes velkou louži. Její pětilitrové srdce má co dělat, pohání osmimetrové tělo. To dělá radost hlavně nevěstám, ale také všem, kdo rádi netradiční jízdy. V těchto dnech má radost, dostane dárek v podobě bratra. „Jezevčíka jsme původně pořídili na náhradní díly. Jenže jsme následně zjistili, že je nejen o pět let mladší, než původní limuzína, ale je i v lepším stavu. Po pěti letech, co byl odstaven z provozu, jsme do něj dali baterii a motor okamžitě naskočil. Motorově je stejný, jen je ještě o metr delší, než Meluzína, měří 9 metrů a vejde se do něj 10 lidí,“ popsal dalšího „koně“ ze své stáje Jaroslav Šmída.
Zprovoznění Jezevčíka sebou nese celou řadu oříšků, třeba v podobě lakovny. Do té běžné se totiž nevejde. “Nakonec jsme našli odvážného autolakýrníka v Lešanech. Auto pojede boxem nadvakrát, vlastně napůl,“ vysvětlil Jaroslav Šmída.
Dramatickou změnou projde také Jezevčíkův interiér. Původní majitel jej totiž chystal na renovaci, ke které ale nedošlo. „Slibuji, že bude ještě úžasnější, než v Meluzíně. Prostě takové malé Las Vegas na kolech,“ dodal Šmída.
Proměnu budeme pečlivě sledovat. Jezevčík totiž musí vyjet už 16. ledna, kdy spolu s Meluzínou povezou co by svatební vozy nevěstu a ženicha. Nu, posléze sveze i další vítěze plánované soutěže. (ber)

Poslat nový komentář