Soutěžte s námi o nealko pivní mix z Litovle!

Soutěžte s námi o nealko pivní mix z Litovle!
ilustrační foto Litovel

Ochucená piva zaznamenala v České republice v posledních letech skutečný boom. Vyznačují se většinou nižším obsahem alkoholu, ale zároveň si zachovávají hořkou chuť piva doplněnou příměsí například citrusových plodů. Ovocný pivní mix navodí letní atmosféru za každého počasí a naladí vás na pohodovou vlnu zábavy s vašimi přáteli.

Před časem jsme vám představili Litovel Pomelo – nealko pivní mix. Pokud chcete vyhrát, a od pivovaru obdržet hodnotný pivní balíček, postačí, když do 9. srpna zašlete na redakční e-mail redakce@pvnovinky.cz odpověď na otázku, ke které příležitosti je tento nápoj skvělý? Odpověď označte v předmětu POMELO. Výhry obdrží přímo od pivovaru pět vylosovaných. Nezapomeňte uvést své plné jméno, telefonní číslo i adresu. Vylosovaným rozváží výhry sám pivovar!

Svým přihlášením do soutěže dáváte souhlas s užitím vašeho jména, e-mailu, telefonu i adresy k účelům losování a následného vyhlášení soutěže a předáním údajů partnerům akce či předání vstupenek či výher osobně. (red) 

Poslat nový komentář