Radnice ke své stovce dostane speciální logo

Radnice ke své stovce dostane speciální logo
ilustrační foto

Konšelé připravují nejen nové logo města, ale také speciální značku pro oslavy sta let radnice. Její podoba se zatím stále dopracovává, nicméně mezi předloženými návrhy už jeden uspěl. Ke sto letům radnice magistrát připravil novinku. Oslavy má provázet zbrusu nové logo. Mezi návrhy je již vybráno. Uspěla grafička Markéta Dvořáková.

„S nápadem přišli lidé z kanceláře primátora. Komise, která má ve svém referátu vše co je spojeno s oslavami, pak už jen vybírala. Nešlo o žádnou veřejnou soutěž, byly to jen návrhy, které předložila trojice grafiků,“ vysvětlila novinku náměstkyně primátora Ivana Hemerková. Kde se všude bude značka objevovat ještě ale stále není jasné. Vše je v běhu a tedy i použití a dopracování samotného loga.

„Předpokládáme, že bude na všech tiskovinách a tiskopisech, které se k oslavám budou vázat. Přesná podoba se ještě dopilovává, nicméně komisi se nejvíce líbil obrázek grafičky Markéty Dvořákové.  Mám – li popsat jeho podobu mohu snad říci, že jde o soustavu jednoduchých čar, vykreslujících siluety kopule radnice,“ popsala Hemerková. Na termín zveřejnění loga si ale, podle jejích slov, budeme muset chvíli počkat.(kaa)

Ilustrační foto: (kaa)

Poslat nový komentář