Vrátí se k 25. výročí sametové revoluce do čela radnice komunisté?

Vrátí se k 25. výročí sametové revoluce do čela radnice komunisté?
ilustrační foto internet

 

Je po volbách a strany, které se dostaly do zastupitelstva, horečně jednají o složení vedení města. Jak informovala různá média, je možné, že ANO 2011 v koalici nebude. Vítězná ČSSD nyní jedná s komunisty a tak se může stát, že v čele radnice bude stát jejich zástupce. Po 25 letech od sametové revoluce se tak Prostějov může vrátit do doby před ní.

Jak informoval Prostějovský večerník, na páteční setkání se sociálními demokraty přišel pouze vyjednávající tým ANO 2011, který Miroslavu Pišťákovi (ČSSD) oznámil, že do koalice půjde, ale nikoliv s PéVéčkem. Náhradní variantou mělo být spojení ČSSD s ODS a KDU-ČSL. V současnosti je nejžhavějším spojením ale koalice s KSČM. Může se tak stát, že ANO skončí v opozici a na radnici usedne tým i s Josefem Augustinem, který v komunální politice města působí od roku 1981. Půjdou bývalí členové ODS, Ivana Hemerková a Jiří Pospíšil, do koalice s komunisty a ČSSD? Uvidíme. (red)

Komentáře

Můžete být naprosto klidní, pan Mgr. Pospíšil i paní Mgr. Hemerková půjdou do koalice s kýmkoliv. Je zbytečná řečnická otázka, zda-li půjdou jako bývalí členové ODS do koalice s komunisty. Ostatně, kde berete jistotu, že oba byli pravicoví politici ? Nebyli pouze u ODS, protože z toho měli prospěch ?

 Vždyť i mnoho "komunistů" nebylo nikdy komunisty, ale byli U KOMUNISTŮ !! Potom musíte mít přece životní zkušenost, že "paskřivci" se domluví vždy, otázka je, kdo je na ty funkce vytáhl, kdo jim věřil. Byla to ODS a ta nyní sklízí ovoce své špatné kádrové práce. Vsadili na ně a vyklubali se z nich "paskřivci", jak je vtipně nazval nějaký občan v komentáři dříve. Pokud ANO dodrží slib, že s PéVéčkem se nezahodí, sláva jim. Mně ale jen napadá, proč se nevytvoří koalice ČSSD, ANO, ODS, KDU-ČSL. Byla by to kolice složená hlavně ze slušných lidí a slušní se domluví vždy. 

 

Déjà vu  :( dost smutné.... 

Poslat nový komentář