Prostějov "udal" zastupitel. Kvůli územnímu plánu

Prostějov "udal" zastupitel. Kvůli územnímu plánu
ilustrační foto

 

Radní budou vysvětlovat policii postup při zadání územního plánu. Podnět k šetření podal na státní zastupitelstvo zastupitel za Změnu pro Prostějov František Fröml.

„Dostali jsme předvolání k podání vysvětlení v souvislosti s územním plánem,“ informoval primátor Miroslav Pišťák, který rovněž potvrdil, že netuší, zda se jedná o podezření na trestný čin či přestupek.

„Všechny materiály jsem včetně vyjádření městského právníka odeslal policii již v pondělí. Územní plán byl podle podnětu zadán tendenčně a tendenčně i zpracován,“ upřesnil náměstek Zdeněk Fišer. Zároveň dodal, že zadání nepodávalo současné vedení města. (ber)

Komentáře

Krajský soud 22.1.2019 dal zapravdu všem, kteří od začátku říkali, že smlouva s Manthellanem je neplatná. Co na to Pišťák teď? A co na to územní zmršený územní plán teď? Fröml měl pravdu !!

Bohužel valná většina prostějovských plátků se vyjadřuje velmi bulvárně. A dělá ze všeho kovbojku. 

 

Prosím, nepoužívejte slovo "UDAL", je dehonestující pro toho, kdo splnil čestně občanskou povinnost. Současná radnice potřebuje více podobných podání, aby se vytahovali ze skříní kostlivci a aby konečně začalo platit právo i na prostějovské radnici. Jsem přesvědčen, že oznámení pana Ing.arch.Františka Frömla je první vlaštovkou a že brzy přijdou další podněty, třeba na masivní podporu LHK Jestřábi občanské sdružení, kde je to taky velmi zapáchající, stejně jako na nové vužití školy na Husově náměstí, atd., atd., atd.

Poslat nový komentář