Zápisy ze zasedání zastupitelů jsou kráceny. Archiv přenosů zmizí

Zápisy ze zasedání zastupitelů jsou kráceny. Archiv přenosů zmizí
ilustrační foto

 

Myslíte, že se díky internetu třeba za deset let dozvíte, jak rozhodovali a o čem jednali prostějovští zastupitelé? Jste na omylu. Na pondělní zasedání na to upozornil František Filouš z  ANO 2011.

„Všiml jsem si, že zápisy z jednání jsou kráceny. Třeba v bodu diskuze nejsou jednotlivé příspěvky, ale jen jména těch, kdo vystoupili,“ uvedl. Primátor Miroslav Pišťák odpověděl, že k přesnému znění jsou určeny on-line přenosy zasedání. Jenže ty mají chybu. Po čtyřech letech, s novým zastupitelstvem, které vzejde z komunálních voleb, z webu města zmizí. Ani ony ale nejsou doslovné. Před zveřejněním procházejí očistou v podobě promazání. Co podle právníků radnice není vhodné veřejně prezentovat, mizí už dnes. (ber)

Komentáře

Co máte proti mlžení?? Koalice mlží a mlží, takže chtít po nich, aby "co je psáno, to je dáno" je nesmysl. Jak bude nám. p. Hem., pan nám. p. Posp. moci Kličkovat?? A komu uniklo, že jejich sláva je založena na dvojím výkladu, aneb jak se to právě hodí do krámu...... tak se nedívá na jejich kličky!! A opoziční rádoby politik by chtěl pořádek v zapisech.... 

Poslat nový komentář