Máte připomínku k městskému webu? Požalujte to magistrátu

Máte připomínku k městskému webu? Požalujte to magistrátu
ilustrační foto ber

Webové stránky prostějovského magistrátu čelily už několik let kritice zejména pro svou nepřehlednost. Jak PvNovinky informovaly, od 1. prosince mají novou podobu. Pracovalo se na ní pět měsíců. I v současné době se ale magistrát snaží odstranit závady.

"Na stránkách se pracovalo přibližně pět měsíců, snažili jsme se využít všech moderních trendů a zkušeností. Na základě různých připomínek, podnětů a návrhů, jak zlepšit přehlednost stránek, budeme dále upravovat grafiku a systém uložených informací. Tyto úpravy již budou probíhat za plného provozu,“ vysvětlil tehdy vedoucí Odboru informačních technologií Magistrátu města Prostějova Jan Števko.
Na stránkách se podle náměstkyně Ivany Hemerkové stále pracuje. "Na některé věci jsme přišli sami, na jiné byli upozorněni. Pokud naleznete nějakou chybu, nebo naopak nebudete moci něco najít, dejte nám vědět. Každou informaci tohoto druhu oceníme," vyzvala veřejnost náměstkyně.
Stránky najdete na http://www.prostejov.eu/. (ber)

Komentáře

Nemohu uvěřit vlastním očím. Paní náměstkyně, která umí vše a rozumí všemu tady píše, že by obyčejný občan mohl najít chybu? Prosím Vás, obyčejný občan na to nemá, aby našel chybu v práci náměstků, zvláště za PéVéČko !

Poslat nový komentář