Další velký úspěch trenéra malé kopané Jaromíra Kaly

Další velký úspěch trenéra malé kopané Jaromíra Kaly
Foto lp
Další fotky: 
Další velký úspěch trenéra malé kopané Jaromíra Kaly

 

V nedělním superfinále zimní ligy Tesla Brno získala Vyškovská přípravka ročníku 2006, 2007 první místo v tříměsíčním turnaji ZIMNI LIGA BRNO. Svěřenci trenéra Jaromíra Kaly se tak dočkali dalšího významného úspěchu.

Po vítězství v Rousínovském turnaji nad Zbrojovkou Brno, Sigmou Olomouc si kluci připsali další významný úspěch. Za celé dlouhé tři měsíce prohráli jen jednou a třikrát remizovali, což svědčí o kvalitní práci trenérů a výkonnosti průběžně sestavovaného mužstva. „Mužstvo je velmi nadějné pro nasazení do nejvyšší žákovské soutěže 1. ligy, kde se chceme dlouhodobě prosazovat v první polovině tabulky. Průběžně chceme mužstvo doplňovat o kvalitní, nadějné kluky z okolních vesnic a měst tak, abychom na začátku žákovské ligy měli k dispozici cca 25 kvalitních hráčů. Je to obrovská příležitost pro talentované kluky z Vyškovska a okolí zahrát si nejvyšší žákovskou soutěž,“ konstatoval spokojený trenér Miroslav Kala.

Vítězné družstvo pod vedením trenérů Jaromíra Kaly a Marka Bačovského tvoří Vojta Šamšula, Lukáš Burian, Marek Vintr, Max Schweidler, Lukáš Rak, Jaromír Kala, Patrik Bačovský, Adam Bárta, Vojta Bednář a Marek Pytela. (lp)

Poslat nový komentář