Manthellan prý stavět může. Památkáři změnili stanovisko

Manthellan prý stavět může. Památkáři změnili stanovisko
ilustrační foto galerieprostejov.cz

Obchodní galerie na místě Společenského domu v Komenského ulici je již součástí územního plánu. Společnost Manthellan prý stavět bude, padly totiž námitky památkářů a společnost do objektu opět vrátila společenský sál.

Na poslední tiskové konferenci sdělil překvapivě souhlasné stanovisko památkářů první náměstek primátorky Zdeněk Fišer. „Nesouhlasili s podzemní garáží pod celým objektem, řešilo se mimo jiné i procento zastavěnosti a výška antén," konstatoval s tím, že souhlas byl podmíněn odstraněním všech připomínek. Manthellan podle jeho slov v objektu vybuduje slíbený společenský sál.
Veřejné projednání změn územního plánu, které souvisí s novou obchodní galerií, se uskuteční třetího prosince. Uskuteční se v Duze a začne v 16 hodin,“dodal Fišer.
Informace týkající se změn i samotného plánu jsou k dispozici na http://www.mestopv.cz/cz/obcan/magistrat/struktura-magistratu/stavebni-u.... (ber)

Komentáře

Pořad chcete aby v Prostějově byli víc živo ale bohužel bez poradního obchodaku to bude těžký si vemte třeba v Olomouci santovku kolik tam chodí lidí tak nechapu proč to nechcete povolit

Ovšem všem diskutujícím uniká, že lidé na radnici mají mandát a podporu Komunistické strany Čech a Moravy, vedoucí síly Rudo-oranžové kolice na radnici s doplněním o hnutí se směšným názvem "PéVéčko" (odpadlíci z ODS). Pochopte to vážení a přestaňte se do této "nové národní fronty" stále stejně hloupě navážet.

V Prostějově je možné všechno.

Přes rozhodnutí soudu jedou magistrátní škodiči dál...

Konkurence s Priorem muší bejt, i kdyby na chleba nebylo :-)

Poslat nový komentář