Májový Restaurant Day nabídne novinky. Třeba pstruhy!

Májový Restaurant Day nabídne novinky. Třeba pstruhy!
ilustrační foto plakát

V sobotu 27. května provoní zahradu Národního domu v Prostějově další Restaurant Day. K tradičním pořadatelům, Okrašlovacímu spolku města Prostějova, Marky obchůdku a Martině Šponarové přibyla Občanská poradna Petra Michka. 

"Opět nás čeká tradiční sushi, grilované chobotnice, paella, domácí buchty, ale též pikatní zeleninová směs, nakládané sýry, aspikové misky, guacamole, tvarůžkové trubičky, čokoládové či ovocné dorty, tiramisu, povidlové koláče, bábovky, povidlové buchty, šlehačkové zákusky, roláda Balcanico, pralinky, kváskový chléb, rillettes, ale také pečení pstruzi z Čertových rybníků," zvou pořadatelé. 

Do organizace se nově zapojila Občanská poradna Petra Michka, která začíná s Okrašlovacím spolkem spolupracovat. První spolupráce byla na úklidu Hloučely, chystají se i další aktivity pro děti či seniory. Restaurant Day se uskuteční v době od 11 do 14 hodin, opět pod záštitou Zdravého města Prostějov. (ber) 

 

Poslat nový komentář