Soutěžíme s Marky obchůdkem o poukaz na odběr zboží!

Soutěžíme s Marky obchůdkem o poukaz na odběr zboží!
ilustrační foto PvNovinky.cz

Nedávno jsme vás informovali o obchůdku, který se přestěhoval ze sídliště Svobody blíže do centra. Jmenuje se Marky obchůdek, plní dětské sny a naleznete jej v Kramářské ulici.

V nabídce najdete spoustu kvalitního licenčního oblečení a doplňků různých značek, Disney, Ledové království, Tlapkovou patrolu pro chlapce i dívky, prasátko Peppu, Minnie a Mickeyho, cars, spidermany a superhrdiny, Mášu i medvěda, Avengers a spoustu jiných značek. A nenajdete-li, co hledáte, není problémem danou věc objednat.

Ve spolupráci s obchůdkem jsme pro vás připravili soutěž o odběr zboží v hodnotě tří stovek. Do soutěže se můžete zapojit, napíšete-li na redakční e-mail redakce@pvnovinky.cz do 16. července správnou odpověď na otázku, co atypického najdete na stole ve zmíněném obchůdku? Nezapomeňte udat své plné jméno, adresu i telefonní číslo.

Svým přihlášením do soutěže dáváte souhlas s užitím vašeho jména, e-mailu, telefonu i adresy k účelům losování a následného vyhlášení soutěže a předáním údajů partnerům akce či předání vstupenek či poukázek osobně. (red)

Poslat nový komentář