Nezapomeňte! Marky bazárek pořádá Den s Euronou

Nezapomeňte! Marky bazárek pořádá Den s Euronou
ilustrační foto plakát

Záleží vám na zdraví vašich dětí? Není vám lhostejné životní prostředí? Chcete nakupovat velmi kvalitní českou bytovou kosmetiku za příznivé ceny, nebo si chcete přivydělat? Pak přijďte 19. září do Marky bazárku v Prostějově. Čeká vás tam Den s Euronou by Cerny.

Kosmetika je vhodná pro alergiky a ekzemiky, bez chloru, fosfátů, perborátů a formaldehydů, není testována na zvířatech. Zákazníci jsou s ní velmi spokojení, jak potvrzuje Gita Čopáková. " K Euroně jsem se dostala před rokem. Oslovily mne úžasné vůně čističů běžné spotřeby jako je wc čistič, univerzální čistič, přípravek na nádobí a aviváže, ale také to, co ekologické výrobky dokáží. Ve výrobcích nejsou plnidla, proto jsou menší než v běžných obchodech a jsou vysoce koncentrované, což znamená, že všeho dávkujete opravdu malé množství. Tudíž vám vydrží dlouho a tím i ušetříte rozpočet. A protože mám doma malé děti, chci pro ně jako každá máma to nejlepší, tedy výrobky šetrné k jejich pokožce," říká Gita s tím, že s Euronou šetří přírodu, peněženku a v neposlední řadě zdraví rodiny.

Akce se koná v době od 9 do 12 hodin prostorách Marky bazárku v přízemí MC Cipísek v Sídlišti svobody v Prostějově. (red)

Poslat nový komentář