Kdo získá vánoční poukaz na masáže v salonu Moniky Řezáčové?

Kdo získá vánoční poukaz na masáže v salonu Moniky Řezáčové?
Foto ber

V suterénu polikliniky v Trávnické ulici v Prostějově naleznete od listopadu Moniku Řezáčovou. Masérka, která se oboru věnuje několik let, působila i v Lázních Slatinice. Nyní své služby nabízí zákazníkům z našeho regionu.

Masáže jsou jednou z nejstarších a nejpřirozenějších léčebných metod. Jsou velmi prospěšné a mají řadu příznivých účinků, pozitivně ovlivňují většinu lidského organismu. Dochází k celkovému uvolnění, odstranění únavy a stresu. Masáž nám pomáhá odstraňovat energetické blokády a tím dává člověku velkou šanci dosáhnout vnitřního klidu a zkvalitnění jeho života. Masáž je prostředek k odstranění bolesti, navození dobré nálady a pohody pro povzbuzení energie a k zotavení svalstva. Zvyšuje prevenci úrazů a různých zdravotních obtíží (např. bolesti svalů, šlach a kloubů). V dnešní době je masáž považována za vynikající léčebný postup, vhodný proti vznikajícím traumatům a nemocem a je také vhodným prostředkem v boji proti stresu a napětí.

Vy jste s námi v bleskové soutěžili soutěžili o jeden vánoční poukaz právě do masérského salonu paní Moniky. A na koho se usmálo štěstí? S Monikou Řezáčovou se telefonicky spojí paní Marcela Janečková. Gratulujeme! (red)

 

Poslat nový komentář