Mateřské školy ve Vrahovicích a Čechovicích projdou rekonstrukcí

Mateřské školy ve Vrahovicích a Čechovicích projdou rekonstrukcí
ilustrační foto
Další fotky: 
Mateřské školy ve Vrahovicích a Čechovicích projdou rekonstrukcí

 

Rada města se na poslední schůzi zabývala přípravou dalších rekonstrukčních prací objektů mateřských škol. Na MŠ Smetanova ve Vrahovicích dojde k výměně kotle na ohřev vody, rekonstrukce jednoho z pavilónů v MŠ Čechovice zvýší kapacitu této oblíbené školky.

„V případě MŠ Smetanova bude modernizován systém vytápění. V rámci provedeného zateplení fasády a výměny oken jsou tady realizována energetická úsporná opatření, díky kterým se sníží spotřeba energie na vytápění. Budou tady instalovány moderní kondenzační kotle,“ uvedl Zdeněk Fišer, náměstek primátora.

V rámci přípravy stavební akce „MŠ Čechovice – zvýšení kapacity“ proběhlo prostřednictvím elektronické aukce výběrové řízení na zhotovitele projektové dokumentace. Ekonomicky nejvýhodnější nabídku předložil společnost Atris ze Soběšovic. Vypracování projektové dokumentace ve stupni pro územní rozhodnutí, stavební povolení a provedení stavby nabídla ve výši 278 000 Kč bez DPH. „Rozsah projektových prací představuje demolici hospodářského pavilonu H a znovuvybudování tohoto pavilonu jako dvoupatrového ve stávajícím půdorysu, se samostatným patrem pro novou třídu školky v 1. patře tohoto objektu,“ přiblížil Fišer. (red)

Poslat nový komentář