Markéta Skládalová z Cipísku vydává publikaci Jak na to?!

Markéta Skládalová z Cipísku vydává publikaci Jak na to?!
Foto Markéta Skládalová

 

Markéta Skládalová, dáma, která je jednou z duší Mateřského centra Cipísek, vydává svoji publikaci. "Kniha začala loni vznikat jako materiál pro rodiče k besedám a kurzům, které v Cipísku vedu a měla by vyjít příští týden 6.5. v nakladatelství CPress ( Albatros Média a.s.)", říká Skládalová na úvod.

KŘEST KNIHY SE KONÁ VE STŘEDU 13.5. v 16.30 V MC CIPÍSEK za účasti literární redaktorky nakladatelství CPress ( Albatros Média, a.s.) I.Auingerové, hostů i rodičů.

"Kniha bude samozřejmě ke koupi při křtu i v dalších dnech v MC Cipísek pro zájemce i s autogramem, běžně je též zařazena do nabídky knihkupectví", uvádí Markéta Skládalová.

A co v ní čtenáři najdou? "Víte, proč nefungují ve výchově tresty a odměny, kam může vést vyčerpání z mateřské dovolené nebo jak nakládat s emocemi? Jak na sourozeneckou rivalitu, dětský strach či agresivitu? Mají pravdu rodiče nebo babičky? Jak zvládnout období vzdoru či nástup do školky? Znáte recept, jak vychovat samostatné dítě? Jaké věty dětem říkat, aby z nich vyrostli úspěšní lidé a naopak jaká slova vymazat z rodičovského slovníku? Inspirace pro rodiče i všechny ostatní, kteří přemýšlejí o tom, co a jak dělat či změnit, aby prožívali výchovu i život s dětmi ve větší pohodě...", popisuje svoji knihu Skládalová.

Kniha je určena především rodičům dětí do 4 let, ale principy v ní popsané jsou platné pro jakýkoliv dětský věk. Najdete v ní také spoustu zkušeností, zážitků a pocitů konkrétních rodičů... "Přestože má kniha teoretické základy, vychází z větší části z praxe", říká Markéta Skládalová.

Kniha je mimo jiné zařazena do letního katalogu Albatrosu Klub maldých čtenářů, který dostávají vždy děti ve školách. "Myslím, že je to i dobrá propagace pro Prostějov, protože na zadní straně knihy je uvedena i naše webovka s názvem Mateřské centrum Cipísek v Prostějově", dodává s úsměvem Skládalová.

Křest se koná v Týdnu pro rodinu, který MC Cipísek vždycky vyhlašuje k Mezinárodnímu dni rodiny (15.5.). (red)

Poslat nový komentář