Cipísek zve na seminář Jak být úspěšným rodičem

Cipísek zve na seminář Jak být úspěšným rodičem
Foto MC Cipísek

Mateřské centrum Cipísek pořádá v sobotu 16.1. seminář pro rodiče, prarodiče, vychovatele a další zájemce. Tématem je Jak být úspěšným rodičem aneb základy efektivního rodičovství. Seminář je určen veřejnosti, nejen pravidelným návštěvníkům programů mateřského centra.

Zážitkový seminář pro rodiče o tom, jak si lépe porozumět se svými dětmi, jak si užívat rodičovství bez bojů a se vzájemným respektem.
"A jaká budou hlavní témata? Jaké mohou být výchovné styly a co přinášejí do budoucna, proč děti zlobí a co nám tím chtějí sdělit, jak zabránit
nevhodnému chování dětí, jaké jsou základní principy efektivního rodičovství, které Vám pomůže více porozumět chování dětí a aktivně ho ovlivňovat. Součástí jsou samozřejmě i aktivity a historky z praktického rodičovského života," popsala Markéta Skládalová. Seminář je vhodný pro rodiče dětí
různého věku, samozřejmě i pro ty, kteří s dětmi neřeší žádné problémy. Principy efektivního rodičovství jsou využitelné i ve vztazích mezi dospělými.
Seminář se uskuteční v době 9 do 13 hodin v MC Cipísek, bližší informace získáte e-mailem, telefonicky a v MC. Kontakt - mcprostejov@centrum.cz, tel. 723 436 339 nebo 602 364 874. (red)

Poslat nový komentář