Mateřské centrum Cipísek nabízí programy pro nový školní rok

Mateřské centrum Cipísek nabízí programy pro nový školní rok
ilustrační foto koláž MC Cipísek

Mateřské centrum Cipísek v Prostějově zahájilo nový školní rok a nabízí programy pro rodiny s dětmi od miminek po předškoláky.

V říjnu nabídne MC Cipísek besedy, poradenství, setkání i vzdělávání.

Ve středu 19.10 v 18 hodin začne beseda pro rodiče Jak vychovávat zdravě sebevědomé dítě? Jak nastavit hranice ve výchově? s ing. P. Mečkovským. Je určena veřejnosti, nejen návštěvníkům MC. Místa je nutno si rezervovat předem.

Ve dnech 17. až 21.10. ve všech skupinách pravidelného programu MC uvádí besedy v pravidelných programech s Mgr. H. Peterkovou nazvané Jak podpořit zdraví na podzim domácími prostředky?

Individuální právní poradenství s Mgr. A. Hálkovou je dle objednání, možnost poradenství i pro ty, kteří nenavštěvují MC.

Rodičovské setkání, pravidelné setkání rodičů, probíhá jednou měsíčně na téma výchovy a komunikace s dětmi s Mgr. M. Skládalovou, říjnové setkání bude v úterý 25.10. v 18 hodin. Setkání je určeno pro veřejnost, nejen pro návštěvníky MC.

Podpůrná skupina pro kontaktní maminky je otevřena pro těhotné a maminky s miminky a bude se setkávat dle dohody v pondělí od 17 hodin.

Bližší informace a přihlášky: www.mcprostejov.czwww.facebook.com/cipisekprostejov, e-mail: mcprostejov@centrum.cz

Aktivity MC Cipísek jsou podpořeny z dotačního programu Rodina MPSV ČR a Statutárním městem Prostějov. (Zdroj MC Cipísek)

Poslat nový komentář