MC Cipísek nabízí zajímavé besedy a semináře!

MC Cipísek nabízí zajímavé besedy a semináře!
ilustrační foto pozvánka

Mateřské centrum Cipísek zveřejňuje další nabídku akcí pro rodiče- besedy, semináře, poradenství, které plánuje v nejbližší době. Akce jsou určeny veřejnsti, nejen pravidelným návštěvníkům centra.

Tresty a pochvaly do výchovy nepatří?

Jak vychovávat děti k samostatnosti a odpovědnosti? Mohou nám k tomu pomoci tresty a pochvaly? Tresty a odměny se na první pohled osvědčily ve výchově napříč generacemi. Fungují opravdu? A je něco, co funguje lépe? Nejen o těchto tématech bude další rodičovská beseda. Úterý 28.3. od 18.00-20.00 / lektorka Mgr. M. Skládalová. Rezervace míst na kontaktních adresách.

Jak mluvit, aby nás děti poslouchaly aneb základy efektivní komunikace s dětmi?

Zážitkový seminář pro rodiče o tom, jak si lépe porozumět se svými dětmi.

Proč se neptat proč, které věty vyřadit z rodičovského slovníku, kdy je lepší mlčet, o tom, proč posloucháme čtyřma ušima, jak mohou slova ublížit i podpořit apod. Seminář je vhodný pro rodiče dětí různého věku. Principy efektivní komunikace jsou využitelné i ve vztazích mezi dospělými. Sobota 22.4. od 9.00-13.00 / lektorka Mgr. M. Skládalová. Rezervace míst předem - omezený počet účastníků.          

Další besedy, které pro rodiče  MC připravuje:

Hurá do školky! s Mgr. M.Skládalovou / duben

Výchova synů a Otcové a děti / s ing. P. Mečkovským květen / červen       

Každý měsíc probíhá také pravidelné rodičovské setkání na téma dle potřeb účastníků. Setkání porbíhá vždy v úterý 18.00-20.00 dle aktuálního rozpisu.

MC nabízí také individuální psychologické a právní poradenství. Právní poradenství s Mgr. A. Hálkovou probíhá korespondenčně a je zdarma, hrazeno z dotací. Psychologické poradenství s PhDr. P. Tenglerovou se koná dle rozpisu jednou měsíčně za dotovanou cenu 50 Kč.

 

Informace a přihlášky v MC nebo e.mailem: mcprostejov@centrum.cz, www.facebook.com/cipisekprostejov nebo tel. 602 364 874 (red)   

Poslat nový komentář