Vypadněte, nehodlám vás poslouchat!

Vypadněte, nehodlám vás poslouchat!
ilustrační foto

Těmito slovy častoval skupinku osob sedmadvacetiletý muž. Šestadvacátého srpna 2018 před devátou hodinou večer vyjížděli prostějovští strážníci prověřit oznámení o napadení skupinky osob neznámým mužem.

Na místě byl zkontaktován osmnáctiletý oznamovatel. Uvedl, že muž skupinku dvaceti osob napadl slovně. Poté si hrál s nožem, který následně zabodl do lavičky. Po incidentu odešel do bytového domu, kde ze sedmého patra vhodil petardu mezi lidi. Strážníkům se v jednom z bytů podařilo muže zkontaktovat. Ke konfliktu s mládeží se přiznal. Vhození petardy a manipulaci s nožem popřel. Svým jednáním je sedmadvacetiletý muž důvodně podezřelý z přestupku proti veřejnému pořádku a občanskému soužití. "Celá záležitost i s nožem, který ponechal na místě, byla předána příslušnému správnímu orgánu k dořešení," uvedla strážník Tereza Greplová. (red)

Komentáře

Takže víme KDO, víme KDE. Ještě že dokážou naši "novináři" podat nestranné a pravdivé informace. Jo ,mám pár čerstvých sportovních výsledků 3:0 ,8,45sec a třetí místo...

Poslat nový komentář