Přechod u hřbitova bude obnoven!

Přechod u hřbitova bude obnoven!
ilustrační foto MMP

V Brněnské ulici stále chybí u Městského hřbitova přechod pro chodce. Ten byl odstraněn při nedávné generální opravě. Protože jde o frekventované místo přecházení komunikace, nechalo vedení města zpracovat studii úpravy prostoru před hlavní bránou hřbitova.

„Původně byl v tomto místě přechod, který po rekonstrukci komunikace již nebyl obnoven. Zvažovali jsme, zda zde vybudovat místo pro přecházení nebo klasický přechod pro chodce s dopravním značením. Vzhledem k silné vytíženosti místa půjdeme cestou klasického přechodu,“ uvedl náměstek primátorky Pavel Smetana. Připomínky Dopravního inspektorátu Prostějov jsou v současnosti zapracovávány projektantem do zmíněné studie. (red)

 

Komentáře

Proč se tady v těch Vašich místních plátcích neustále chválíte, klepete po ramenou a nedokážete si přiznat jaký sedí na městském úřadě HNÚJ, naštěstí to za Vás pravidelně dělají celostátní periodika, ale o to je to pro naše město větší ostuda, viz: https://olomouc.idnes.cz/prostejov-stavba-domu-tomas-pour-kritika-staveb... a dále https://olomouc.idnes.cz/prostejov-znalec-frantisek-kocourek-posudky-sou... Fakt hnus co se tady děje a tohle je jen zlomek všech průserů!!

Poslat nový komentář