Ženou regionu se stala v našem kraji Milada Sokolová

Ženou regionu se stala v našem kraji Milada Sokolová
ilustrační foto archiv Milada Sokolová

Celonárodní soutěž ŽENA REGIONU je určena všem ženám, které dosahují jedinečných výsledků nejen ve své profesi, ale aktivně se podílejí i na veřejném životě, tvoří hodnoty, pomáhají nemocným, dětem či zvířatům, přispívají ke zlepšení a rozvoji svého regionu a ještě při tom zvládají péči o rodinu. V letošním roce bojovaly hned dvě dámy z Prostějovska. Veronika Bašná a Milada Sokolová. Právě druhá jmenovaná nakonec anketu v Olomouckém kraji vyhrála! Gratulujeme!

Miladu Sokolovou podpořilo 387 lidí, druhou Michaelu Koudelkovou, zakladatelku i majitelku úspěšného Apokalips Pole Dance studia, tak „předběhla“ o 170 hlasů! Jako třetí se umístila baristka Kristýna Smudová. Celkem soutěžilo v soutěži za Olomoucký kraj jedenáct žen. A jak se vítězka cítí?

„Jsem šťastná, neuvěřitelně šťastná! Nečekala jsem vůbec nominaci, už ta mne velice překvapila. A to, že jsem vyhrála, je pro mne nesmírnou motivací. Děkuji všem, kdo mi dali hlas, nesmírně si podpory vážím,“ reagovala na výhru potěšená Milada Sokolová.

Předávání ocenění regionálním vítězkám a regionální galavečery v jednotlivých krajích proběhnou v dubnu a květnu 2017. Slavnostní galavečer s vyhlášením absolutní vítězky soutěže se uskuteční v červnu 2017 a jeho součástí bude vyhlášení absolutní vítězky soutěže Žena regionu, vítězky Ceny odborné poroty a ambasadorek a vítězky Ceny Senátu Parlamentu ČR. (ber)

Komentáře

Baristka je odbornice na přípravu kávy ;-)

Co to je " baristka " . Nebo to je nové označení pro BARMANKU?

Poslat nový komentář