Zumba pro Miriam! Přijdete si zacvičit pro dobrý účel?

Zumba pro Miriam! Přijdete si zacvičit pro dobrý účel?
ilustrační foto Zumba s Veronikou

Taneční skupina Zumba s Veronikou se rozhodla uspořádat charitativní odpoledne. Kdy? V neděli 1. května od 13:30 - 15:30. Kde? V areálu koupaliště ve Vrahovicích.

"Celý výtěžek z akce poputuje těžce nemocné dívce Miriam Marčišinové, která trpí vážnou formou rakoviny. Tato mladá prostějovská rodačka se ale nevzdává a my jí chceme tento nelehký boj alespoň částečně usnadnit", uvedla důvod pořádání akce Veronika Petrželová Bašná, hlavní organizátorka a majitelka Zumby s Veronikou. 

Na co se můžete těšit? "Hlavním programem bude jak jinak než zumba. Od 13:30-14:30 bude zumba pro dospělé a od 14:30-15:30 pak zumba pro děti. Zatímco budou maminky cvičit, bude pro děti připraven bohatý program ve formě her a zábavy (malování na obličej, kulmování vlásků apod.) Naopak maminky si mohou zajít do kiosku na kofolu", přiblížila nástin programu Bašná.

Vstupné je pevně dané v částce padesát korun. "Budeme velmi rádi, když na připravovanou akci přijdete, sami, ale také s dětmi, babičkou, kamarádkou či tetou a společně Miriam podpoříme! Výtěžek akce předáme ihned po skončení Miriam", dodala Bašná. (red)

Poslat nový komentář