Stáje M+M zfp s.r.o pracují ve znamení koně. A nabízejí boxové ustájení

Stáje M+M zfp s.r.o  pracují ve znamení koně. A nabízejí boxové ustájení
Foto M+M
Další fotky: 
Stáje M+M zfp s.r.o  pracují ve znamení koně. A nabízejí boxové ustájení
Stáje M+M zfp s.r.o  pracují ve znamení koně. A nabízejí boxové ustájení

Stáje M+M zfp s.r.o. Ptení jsou na trhu tři roky. Nepůsobí jen v oboru, týkajícím se chovu a výcviku koní, snaží se o propojení lidského i zvířecího faktoru s přírodou. V současné době stáje pracují na výstavbě nových boxů pro koně. Pokud hledáte pro svého čtyřnohého oře nový domov, zkuste se podívat do M+M.

Areál ve Ptení má rozlohu 25 hektarů a většina z nich je vyhrazena právě koňskému osazenstvu. „Máme v současné době osmnáct pastvin, které postupně protáčíme. Ideální stav jsou tři koně na jednu pastvinu,“ vysvětlila spolumajitelka areálu Martina Očenášková. Většina koní zde žije v režimu 24/7, což znamená celodenní pobyt venku na pastvině s velkým přístřeškem. Koně z pastvin jsou v pohodě, vyrovnaní, zdraví, osvalení a bez zdravotních komplikací. O tom, jak ustájení funguje, se více dozvíte na http://www.staje-mm.cz/ustajeni.pdf.

Protože je ale stále větší poptávka po boxovém ustájení, rozhodli se ve Ptení vybudovat nové boxy. Kolik jich bude, záleží na zájmu lidí. „Pokud chcete pro svého koně nejen dobré prostředí a péči, ale i harmonii, neváhejte a kontaktujte nás. I nové boxy budou postaveny v souladu s Feng Shui,“ dodala Martina Očenášková.

Na celý areál se můžete podívat pomocí dronu na https://www.youtube.com/watch?v=zFSurO4kO1U. (red) 

Poslat nový komentář